MARDİN / KIZILTEPE - Harmandüzü İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan öğrencilerimizle birlikte coşkuyla kutlandı. Katılım sağlayan velilerimize de çok teşekkür ederi.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Nisan ayı Sevgi, Dostluk, Vefa konulu pano çalışması yaptık.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile bayramlaştık ve hatıra fotoğrafları çekindik.

Nis

ÇEDES Projesi kapsamında Nisan ayı ilk hafta etkinliği olarak öğrencilerimizle Kadir gecesi temas,  pano ve etkinlik çalışmaları yapıldı.

Nis

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin yaptığı etkinlik ve okulumuz 1/A sınıfının yaptığı pano çaışması.

Nis

Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından okulumuzun bahçesi onarılmış ve okulumuzun bahçesine parke taşı yapılmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi

Nis

Kızıltepe Belediyesi'nin katkılarıyla öğrencilerimiz Sinemayla buluştu.

Nis

Okulumuz öğrencileri ile Kurabiye yapma etkinliği yaptık.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Drama ile Atasözü/Deyim anlatma etkinliğini öğrencilerimizle birlikte keyifli bir şekilde uyguladık.

Nis

Birleşen Yürekler Projesi kapsamında okulumuza gönderilen kitaplar öğrencilerimiz ile buluştu. Emeği geçen herkese teşekkür ederi.

Nis

Öğrencilerimizle birlikte eğlenceli bir sabah sporu yaptık.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına öğrencilerimizle kısa bir mola verdik.

Nis

Okulumuzda dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sınıflararası futbol maçı yaptık.

Nis

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında 'Tikoça, Tünel Topu Oyunu ve 9 Taş oyunlarını öğrencilerimizle birlikte oynadık.