MARDİN / KIZILTEPE - Harmandüzü İlkokulu

Harmandüzü İlkokulu

Harmandüzü Köyü Kızıltepe/ MARDİN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarının toplumu aydınlatan ışığı doğrultusunda idealist, dürüst, yaratıcı, kendine güvenen bireyler yetiştirmek ve toplumu bu bireylerin sahip olduğu üstün değerler ve bilgilerle donatarak gelişen bir toplum modeli oluşturmaktır.
Misyon
Okulumuz hayat boyu özgür düşünen, kendini gerçekleştirme yolunda karşılaştığı bütün engelleri aşmak için içselleştirdiği bütün bilgileri ve becerileri kullanan, her zaman üretmeye odaklanmış bireyler yetiştirmek için, eğitim ve öğretimin çağdaşlaşma yolunda bireylere sunduğu bütün imkânları okulumuzun eğitim –öğretim –yönetim alanlarında kullanarak bireyleri ve bireylerin oluşturduğu toplumu bilginin ışığıyla aydınlatmak için vardır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır.
Okulumuz sobalıdır.
Köy minibusleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Harmandüzü Köyü, ilçenin güneyinde sınıra yakın bir konumda bulunur. Akdoğan yolu üzerinden Yaşar, Gözlüce köylerinden ya da Akdoğan yolunun 15. km sinin yolaldı köyüne varmadan soltaraftaki stabilize yoldan ulaşılır.
ilçe merkezine 16 km, il merkezine 46 km uzaklıkta bulunmaktadır.